Motori i paraqitjes së grafikëve të optimizuar redukton kohën e ngarkimit dhe rrit jetëgjatësinë e baterisë deri në 25%.
Motori i paraqitjes së grafikëve të optimizuar redukton kohën e ngarkimit dhe rrit jetëgjatësinë e baterisë deri në 25%.

Vendi i duhur
për tregtimin online në tregjet financiare

Ndërfaqja më e përshtatshme

Merrni akses për të tregtuar mbi 100 asete tregtare globale

Vendosni tregtitë tuaja në kushtet më të mira

 • $0 *

  Shuma minimale e investimit
 • $0

  Shuma minimale e tregtisë
 • $0

  Para virtuale në llogarinë tuaj Demo
 • 0+

  Mënyra pagese
 • $0

  Nuk ka komision për depozitim dhe tërheqje
 • 0+

  Asete për tregtim
Monitor

Provoni fatin tuaj!

Shkruani adresën tuaj të emailit dhe merrni një ofertë speciale nga Pocket Option. Nëse fati është në anën tuaj, do të merrni një dhuratë falas!

Çfarë thonë njerëzit për ne

Më shumë se 10 milionë klientë në mbarë botën na besojnë dhe fitojnë çdo ditë.

2023-12-01 21:40:42
Xhepi është më i besuari në jetën time
2023-11-22 06:05:58
U prezantua nga një kontakt në internet. Pjesa më e mirë është se ishte shumë e lehtë për të manovruar regjistrimin dhe financimin. Ekipi mbështetës erdhi i dobishëm për të udhëhequr me procesin e tërheqjes. Faqja ka një grup të tërë udhëzimesh për përdoruesit. Bonusi është që ju mund të përdorni lajmet nën seksionin A. Deri më tani, përvoja ime është e madhe. Jo për të përmendur që mund të tregtoni si Binary ashtu edhe Forex nën të njëjtën llogari....
Shfaq komentin e plotë Fshih komentin e plotë
2023-11-22 05:32:07
Pocket options sajti më i mirë Si një tregtar fillestar, kam përdorur të gjithë ndërmjetësit e tjerë, por me pocket options, zbulova se të gjitha strategjitë dhe treguesit janë falas, dhe pjesa më e mirë është se nuk ka kufizime se sa mund të tregtoni. Për këtë arsye, ju këshilloj të përdorni këtë platformë; kjo nuk është për shkak se ata ofrojnë të menjëhershme tërheqjet, por më tepër për shkak të drejtuesve të tyre të dobishëm të klientëve. Faleminderit dhe përshëndetje Warahena liyanage chayandul R. UID- 37552745...
Shfaq komentin e plotë Fshih komentin e plotë
2023-11-21 04:37:30
D **Pocket Option: Një platformë e besuar për tregtimin Euro/USD** Si një tregtar i zjarrtë në çifte Euro/USD, kam gjetur Pocket Option të jetë një platformë e besueshme dhe efikase. Ajo që e veçon është vlerësimi unanim nga përdorues të ndryshëm, duke i bërë jehonë ndjenjave të besimit, besueshmërisë dhe shërbimit të jashtëzakonshëm. Pocket Option duket se shkëlqen në besueshmëria, lehtësia e përdorimit, mbështetja gjithëpërfshirëse dhe besueshmëria, duke e bërë atë një zgjedhje bindëse për Euro/USD...
Shfaq komentin e plotë Fshih komentin e plotë
2023-11-17 15:23:13
Unë kam përdorur pocket options për mjaft kohë tani. është një nga platformat më të mira atje. duke kërkuar për një marrëdhënie më të gjatë me këtë ndërmjetës dhe fitoni një rrjedhë të dytë të qëndrueshme të të ardhurave të pavarura nga 2 në 9 punë.
2023-11-12 09:47:16
Unë mendoj se ky është një nga ndërmjetësit e besuar në botë nëse dini se si të tregtoni, atëherë mund ta rekomandoj lehtësisht këtë platformë, mos ngurroni të krijoni një llogari dhe gjithçka është e sigurt këtu.
2023-11-12 09:43:01
Kjo është platforma më e mirë për fillestarët dhe ndihmon shumë treguesit e plotë për të analizuar tendencën e tregut shumë mirë më mirë ndonjëherë
2023-10-31 13:13:12
Platformë reale dhe fitimprurëse në këtë epokë të re kompjuterike. Platformë e besueshme dhe mund të luhet për të gjithë. E dua atë.
2023-10-31 12:59:33
Platformë e përsosur dhe ekip i mirë mbështetës
2023-10-07 04:03:09
platformë mjaft e madhe. Turnetë për orë miqësore për përdoruesit ju japin një shans të madh për të fituar dhe për të vlerësuar veten. depozitat dhe tërheqjet e shpejta. ndërfaqja grafike ju lejon të personalizoni plotësisht përvojën tuaj.
2023-10-06 23:22:05
Platforma më e mirë tregtare e opsioneve binare që kam provuar ndonjëherë. Kjo është e preferuara ime, unë do t'ua rekomandoja këtë platformë të gjithëve.
2023-09-08 22:28:19
Tregtoni me PO për gati një vit. Ka gjithçka që mund të kërkoni... Llogari Demo, lajme të përditësuara nga tregu, depozitim dhe tërheqje të lehta. Një ndërfaqe super tregtare me të gjitha mjetet që ju nevojiten. Unë do t'ia rekomandoja PO kujtdo që kërkon një platformë tregtare për të aftë ose fillestarë. Ka shumë ndërmjetës atje, kjo ka gjithçka që ju nevojitet për t'ju arsimuar dhe trajnuar dhe për të fituar $$$. Dhe ekipi mbështetës miqësor dhe efikas 24/7 dhe një komunitet i lezetshëm gjithashtu....
Shfaq komentin e plotë Fshih komentin e plotë
2023-09-08 14:31:06
Platforma më e mirë për tregtimin binare, është një platformë shumë e mrekullueshme e tregtimit, super dhe më e mira për tregti, ia rekomandoj kujtdo që dëshiron të fitojë para shtesë.
2023-08-08 04:35:10
Shërbimi i besueshëm dhe shumë i mirë ndaj klientit Epo, ky është rishikimi im i parë për PO, dhe të jem i sinqertë, ky ndërmjetës është shumë i hapur në çdo aspekt të platformës. Sot bëra tërheqjen time të parë në PerfectMoney në mëngjes në 5 të mëngjesit. 5:XNUMX mora pagesën. Asgjë nuk krahasohet me një proces të pastër, ju keni një biletë për çdo hap ju tërheqni ose depozitoni. Në vetë platformën, tregtimi është vërtet intuitiv ndërsa tregtoj në celular. 5 yje për mua, shumë e rekomanduar???? Këtu është ID-ja ime PO nëse dikush dëshiron të shohë tregtitë e mia: 35473294...
Shfaq komentin e plotë Fshih komentin e plotë
2023-08-06 22:35:39
pocket option është numri 1 në botë më pëlqen
2023-08-01 22:26:59
Në këtë kohë, Pocket Option platforma ka demonstruar një përkushtim për të ofruar shkathtësi në depozita dhe pagesa. Ka një kohë të shkëlqyer reagimi në operacionet e pozicionimit në treg. Unë e kam rekomanduar dhe nuk pendohem.
2023-07-28 21:31:32
Gjëja e parë që vendos Pocket Option përveç kësaj është platforma e saj intuitive dhe e hijshme e tregtimit. Që nga momenti kur hyni, ju përshëndeteni me një ndërfaqe tërheqëse vizualisht që është e lehtë për t'u naviguar. Dizajni i platformës siguron që edhe tregtarët fillestarë të mund të rriten shpejt dhe të kryejnë tregti me besim. Në një botë ku çdo sekondë ka rëndësi, Pocket OptionEkzekutimi i shpejtë i rrufesë siguron që të mos humbisni kurrë një mundësi për të përfituar nga lëvizjet e tregut....
Shfaq komentin e plotë Fshih komentin e plotë
2023-07-25 19:26:37
KJO PLATFORMË ESHTE PERFEKTE
2023-07-21 17:37:05
Ka shumë platforma tregtare në botë, por për mendimin tim Pocket Option eshte me e mira. Unë kam bindur rreth 30 deri në 32 miq të mi se do të largohen edhe nga platformat e tjera dhe do të vijnë pocket option shumë shpejt. Unë dua që të gjithë të zgjedhin vetëm pocket option per tregtim.. Pocket option është emocioni ynë ♥️ Merrni xhepin e dashurisë opsion ♥️...
Shfaq komentin e plotë Fshih komentin e plotë
2023-07-16 23:36:02
Depozitë e lehtë... Tregtim i lehtë... Fitim i lartë...

Paralajmërim i rrezikut:

Tregtimi në tregjet financiare mbart rreziqe. Kontratat për diferencë ('CFD') janë produkte financiare komplekse që tregtohen me marzh. Tregtimi i CFD-ve mbart një nivel të lartë rreziku pasi leva mund të funksionojë si në avantazh ashtu edhe në disavantazhin tuaj. Si rezultat, CFD-të mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë investitorët, sepse ju mund të humbni të gjithë kapitalin tuaj të investuar. Nuk duhet të rrezikoni më shumë sesa jeni të përgatitur të humbni. Para se të vendosni të tregtoni, duhet të siguroheni që i kuptoni rreziqet e përfshira dhe duke marrë parasysh objektivat tuaja të investimit dhe nivelin e përvojës